En kort historie om Harding-festen.

På midten av 80-tallet samlet deg en gjeng glade skigutter på ei seter ved Skei. Fredagskvelden gikk til flatfyll og mye skrytehistorier. Husker til og med at det ble fortalt i detalj om samvær med det motsatte kjønn, slik at enkelte måtte ut å nappe i snabelen. Her ble det ikke slått av for kjentfolk!

Lørdagen braket det løs med Harding-fest. Det var ei rundløype med mange poster. Noen værre enn andre. En av de tøffeste var når alle restene fra fredag kveld ble tømt over i et melkespann og servert i glass. En god blanding av øl, vin og sprit. (Noe var hjemmelaget også!) Og med et utseende som absolutt ikke så bra ut.

Etter å møtt fjøsveggen på en gammel sykkel (uten bremser) var løypa lagt ned igjennom møkkluka. Der stakk det ut mye fliser og spiker, så det var bare trusa mi som var hel da jeg kom i mål.

Kan dessverre ikke fortelle om alt som var av utfordringer, men siste post var å traktere en oppblåsbar på en uforglemmelig måte. Heldigvis finnes det ingen bilder fra dette arrangementet!

Denne guttegjengen startet Skei Telemark & Begersvingklubb og skal arrangerer Hardhausen 2010 på Skeikampen!